5 may 2017, 12:09

Жалба за младост 

  Poesía » Otra
326 0 5

От Витоша се спуска

красив софийски здрач.

По улици препуска

и тих моторен плач.

 

Реклами във неони

примигват от стени.

И правя аз поклони

на хубави жени.

 

Събужда се живота

във моя нощен град.

Живял го бих с охота

да бях поне и млад...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??