Името ти е “ЖЕНА”!
Сила,
власт и
страст.
А в усмивката се крие самота!
Чувам зовът ти горещ,
протягам ръце към теб.
Очи търсят твоите очи,
за своя последен копнеж!
Галя те в съня.
падат от очите ти -
Уморени сълзи.
Любовта ти как да спася?
Виждам цялата ти красота.
Нежност, непокорен свян,
ти си магнетичен блян.
В нощта ще бъдеш ли моята луна?
Името ти е “ЖЕНА”!
Любов!
Копнеж!
Неуморим стремеж!
Неразбрана от света.......
М.
ОКТОМВРИ-96
© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados