1 feb 2009, 10:37

Жена 

  Poesía » Filosófica
732 0 1

Застанала насред океана,

застанала насред балкана,

жената крещи,

жената търси,

жената иска,

жената си е жена,

моли се навред,

оглежда се и пита:

Къде е той? Къде!

 

© Дияна Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??