Когато Господ решил
да направи жена
от реброто Адамово,
той просто сгрешил,
че първо създал
сладката ябълка.
Сладокусата Ева
от нея отхапала,
съблазнила и този
нещастен герой.
Погледнал я той,
видяла го тя,
разбрали без думи,
че са само мъж
и красива жена.
Извършили грях –
забравили Бог,
забравили страх.
А той ги изгонил
от мечтания рай.
От тогава до днес
човекът там желае
да се върне отново.
Но питам ви аз
с невярна душа:
какъв ли е раят
без сладкия грях
и без сладокуса жена?
08.03.2007г.
Поздравявам всички жени, без които няма рай на този свят. За другия - не знам. Прегръщам ви с обич!
© Даша Todos los derechos reservados
Питаш какъв е раят. Мога да ти кажа!
Не всичко на този свят е секс. И ако случайно човек отмести очите си от тези неща, ще види, че около него има и други хубави неща. Ти не му се бъркай на Господ. Той си знае работата...
Но иначе много ми харесва. Както винаги си на ниво и много добре отстояваш позицията си.