29 mar 2008, 9:48

Жена и мъж... (Lejos) 

  Poesía » De amor
1159 0 38

 

Жена и мъж. Една любов,

изгаряща на нежна клада...

Безумен танц. Магия. Зов.

И страст - мъчителна наслада.

 

Първичен код - един и същ -

пулсиращ в истината древна:

Адам не може да е мъж

без вечната и свята Ева...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??