10 mar 2015, 21:44

жена съм 

  Poesía » Otra
663 0 2

Жена съм

 

Мъдра река съм - през живота минавам

и слабостите свои побеждавам.

 

Птица съм - рееща се в небесата

и на всекиго изпълвам душата.

 

Родена съм в красивата роса

и съзирам в тъмнината - светлина.

 

Смея  се често през сълзи,

та дори и силно да боли.

 

Бленувана съм мечта в мига

и споделена болка в нощта.

 

Дарена съм с неземна красота

и оставям след себе си следа.

 

Светът ми е приказан палат,

изпълнен с обич, с благодат.

 

Такава съм, защото съм жена -

променлива и ангелски добра.

 

 

Ивелина Стойова

 

 

PS: Този стих е поздрав за всяка майка и жена

       по случай празника!!!!

© Ивелина Стойова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много благодаря Стойна за хубавите пожелания.Сърдечни поздрави !!!!
  • Благодаря ,Ивелина, за поздравленията за празника. Не по твоя вина пристигат късно.И ти да си здрава и благословена от Бог!
    Много колоритно и разнообразно си предала образа на жената и то съвсем
    истински.
    Такива сме, защото сме жени!
    Поздрав от мен и спокойна вечер!
Propuestas
: ??:??