10 abr 2011, 11:27

Жената със очите виолетови (На Елизабет Тейлър) 

  Poesía » Otra
945 0 5

                                                      

 

RIP Liz Taylor Tribute Cat on a Hot Tin Roof

Клипчето в You Tube, което ме вдъхнови

 

Жената със очите виолетови -

прекрасната, вълшебната, потайната...

Тя от екраните безспирно светеше,

вълнуваше ни като нежна тайна.

 

На магнетичните очи подвластни

и ние виолетово сияехме.

По меката ù женственост прехласнати,

да я докоснем може би мечтаехме.

 

А тя - владетелката Клеопатра

и Котката по Покрив Ламаринен,

царствено в душите - като в шатра-

се разполагаше. И с пръсти фини

 

ни галеше сърцата. Крехко цвете,

красиво и в най-тъжните моменти.

Във виолетово звездата ù да свети!

Дълбок поклон пред Лиз. Аплодисменти!

 

 

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??