11 abr 2017, 13:53

Женски свят 

  Poesía
289 1 2

Във моя женски свят

на пръсти влез.

Не разбивай дръзко тишината!

От тежки стъпки

птиците се скриват –

замлъква песента им недопята.

Във моя женски свят

ела добър.

От зли очи увяхват в миг цветята.

Замлъква ручеят игрив,

и гасне светлината.

Във моя женски свят

като във храм

ела, за изповед готов,

разкаян за греха си и смирен...

Ще те приема с благослов!

© Мария Марковска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??