25 ene 2006, 23:13

Живот 

  Poesía
778 0 1


Танцувай с мен и ме владей Живот.
Под звуците на твойта песен буйна покори ме.
Във шеметния танц криле ми дай
и с мен се смей, и с мен плачи,
когато уморят се.
Не ми спестявай стъпчица дори,
аз искам всяка да изпитам.
Води ме ти, изцяло ме владей,
на всяка моя крачка
ми бъди учител.

© Инчето Линчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти мила!Разгледах всичките ти стихове и искам само едно да ти кажа,не позволявай на времето да погълне стихотворната ти мисъл.
Propuestas
: ??:??