6 feb 2006, 19:39

Живот 

  Poesía
575 0 0
Животът понякога песен е,
понякога страшен затвор,
в него не винаги всичко е розово,
но има и знак за добро!


Животът поднася ни вести,
след които много боли,
много често играем игри,
след които остават сълзи!


Животът дарява ни с обич,
с много любов и мечти
и с тези чувства показваме,
че можем да бъдем добри!

© Мадлен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??