10 nov 2009, 13:48

Живот 

  Poesía » Otra
905 0 3

Живот

Колко бе лесно

в детската градина -

прекарвахме чудесно,

без да ни е грижа.

Без проблеми, без лъжи,

само спомени, игри.

Но, пораснеш ли веднъж,

всичко се променя на мига.

Идват трудните моменти.

Няма време, то лети,

свършиха забавните игри.

Бързаш, падаш, ставаш пак

в този вечен кръговрат.

Съдбата поднася  ти лоши шеги,

Ще се справиш ли? Кажи?

Едни идват, други си отиват,

един се ражда, друг умира.

Живот се нарича това.

Живот - една опасна игра!

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??