Животът е пълен със мъка и радост,
с победи, предателства, всякаква гадост.
Душата, сърцето каляват в несгоди,
мамят с съблазни откакто проходи.
През всичко минава земния път,
до края пристигат които не спрат.
© Рот Кив Todos los derechos reservados