1 jun 2007, 5:16

Живот 

  Poesía
650 0 10

Обещания, копнежи,
изненади, безнадеждия -
живота върти свойто колело,
не спира даже малко,
за почивка, да отдъхнем с тебе.
Препядствия, бариери,
беди, разочарования,
загуби, навакване на лично време,
живота лудо се надбягва с нас.
Емоции, очаквания,
вяра, любов, щастие -
живота се търкаля като снежна лавина.
Детство, младост,
сватба, старост, смърт -
две звезди ще останат накрая от наш`те души,
ще се скрият телата ни под земята,
а поколенията ни ще продължат да чертаят нашите следи...
И какво остава ни накрая
от тази луда надпревара,
гонени, негонени - дерзаем,
борим се достойно,
живота си да изживеем с тебе ний.


© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??