2 jul 2007, 23:24

ЖИВОТ НА ЗАЕМ 

  Poesía
494 0 2

ЖИВОТ НА ЗАЕМ

Животът ми е пълна каша.

Дори не го живея аз,

а сила тъмна, зла и лоша

ме води в пътя в този час.

Не искам аз да съм такава.

Да бъда с катранена душа.

Не искам аз гореща лава

да изгаря моята синева.

Животът ми е взет на заем

от някоя прокълната душа,

която тъне в адски огън

и не мога аз да я спася.

Не искам този хаос грозен

да трови дните ми сега.

Не искам тоз бръшлян отровен

да обвива моята снага.

Не искам, Господи, не искам!

Върни ми слънцето сега!

Върни ми сънищата чисти

и помогни ми аз да се спася!

Не искам аз лъжата черна

да обвива моя ден.

А искам просто да обичам

и само ти да си до мен.

20.05.2007

© Мириам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??