26 feb 2007, 11:05

животе 

  Poesía
705 0 3
Животе, боря се със теб, да знаеш!
Ако мислиш, че лесно ще се дам,
да ме захвърлиш някъде в небитието...
Лъжеш се!
Грешно си разбрал!

Не отричам!
Със сетни сили, се държа на повърхността.
Ако за миг, реша да се отпусна,
ще бъда, на дъното на пропастта...
Аз не искам!
Чуваш ли това?

Изпита ме!
И още изпитания си ми приготвил ти.
От тях по-силна ставам, разбери!
Знам, накрая победител ще си ти,
но борбата до последният ми дъх ще продължи!

© Веселина Узунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??