2 feb 2013, 15:03  

Животът 

  Poesía » Otra
784 0 2

Животът, казват, бил спирала,

която бавно се развива,

но как по тая проста крива

да вървя направо, когато

пътят ми ...завива!?!

© Димитър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??