10 may 2011, 18:00

Животът ми приготви коктейл :)  

  Poesía » Otra
538 0 1

Тази вечер барман е ЖИВОТЪТ!

        Ще ми приготви коктейл –

                 на вкус ми каза, че ще е малко странен -

                                    ту горчив, ту сладък…


Сипа в шейкъра мъничко щастие, 
                      после 2-3 сълзи, 
                               после добави 20 грама усмивки
                                          и разбира се - малко лъжи!


После сложи и стръкче приятелство,
                     и две-три щипки омраза…
      След това малко уиски – за градус
                        и малко предателство!


И коктейлът почти беше готов! 
               Изсипа го в празната чаша, 
                    сложи резенче любов,
             чадърче самота за украса и 
  ми го поднесе с две думи: „На екс!”


Наздраве, мой мили бармане!

                            Ще пия до дъно!!!




© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??