13 nov 2018, 2:54

Животът споделен с другар е важен 

  Poesía » Filosófica
606 4 2

По трудните пътеки на живота с теб

поехме двама, откъснали по малко

от спомена какво е да си сам човек.

Не е ли именно това най-жалкото?

 

Навсякъде около нас ги срещаме —

нещастни хорица с посърнали лица.

За пример сме, че то... погрешно е

да бъдеш сам-самичък на света!

 

От нашата любов те нека се поучат,

поне е истинска, ще им покажем,

че лошо е да бъдеш сам кат' куче.

Животът споделен с другар е важен!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много Истинско Стихотворение!
  • Много хубаво послание, Вики! Пътят "Живот" е винаги по лек, когато имаш с кого да споделиш щастието и да разделиш мъката. Адмирации за стихотворението ти! Усмихнат ден ти желая!
Propuestas
: ??:??