12 may 2009, 15:41

Кажете ми какво е туй любов... 

  Poesía
481 0 2


Кажете ми какво е туй любов,
аз питам ви без отговор готов.
Любов ли е, кат' тупка ти сърцето,
щом появи се миличкото в Нет-а?

Любов ли е, когато пък го няма,
да мислиш за нещастие голямо?
Любов ли е, кат' видиш му очите,
да ги сравниш с искрите на звездите?

Любов ли е, когато те прегърне,
бушуващ свят във тебе да се втурне?
Любов ли е, когато го прегърнеш,
да иска то във теб да се загърне?

Любов ли е, когато в страшен студ
висиш навънка, като някой луд,
и виждаш с радост - ето, твойто мило
тича към теб измръзнало, щастливо?

Кажете ми, какво е туй любов...
КА

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??