19 nov 2004, 2:09

Кажи ми 

  Poesía
820 0 0

Кажи ми 
-

Господи-Ти!...който всичко знаеш ,
кажи ми-ти си мъдър и велик,
Ще можеш ли да ме познаеш
Коленичила пред теб, във този миг?

© Ами Тола Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??