15 ene 2007, 12:28

Как? 

  Poesía
896 0 2
Когато съм с теб се питам коя съм аз сега,
всичко изчезва - принципи, гордост трият се от паметта.
Искам да ти кажа - не ме докосвай, спри, не ме лъжи
и коя съм подред с списъка ти.
Да те питам и тях ли галиш и целуваш страстно както мен
и на тях ли им се вричаш и ги лъжеш всеки ден.
Искам да ти кажа всъщност толкова много неща,
които наум си казвам разплакана за теб в нощта!
Кога ще се престраша всичко да ти кажа,
с думи до болка да те раня и да те накажа.
Но всеки път само с поглед ме пренасяш в друго измерение
и да изгубя твойта мъжка власт нямам намерение.
Знаеш ли, чудя се как повече ще ме боли -
като си излея душата и завинаги си тръгнеш ти
или когато да ти кажа истината в очите не смея
и в жарта на страдания и яд бавно да си тлея!

© Радито Балчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мерси много, вече всичко си изяснихме ние двамата и не живея в лъжа. Благодаря ти отново!
  • Не трябва да криеш всичко,излеи си душата пред него,поне ще разбереш дали даржи на теб,не живей в лажа.Страхотен стих,поздравявам те/6/
Propuestas
: ??:??