7 ago 2007, 9:46

Как да повярвам 

  Poesía
860 0 4
Недей да ми казваш, че любовта е лъжа...
няма да ти повярвам.
Как да повярвам, щом съществуваш ти?
Недей да ми казваш, че живота е самота...
няма да ти повярвам.
Как да повярвам, щом с мен си ти?
Недей да ми казваш, че греша...
няма да ти повярвам.
Как да повярвам, щом не вярваш и ти?

Искам да вярвам в любовта,
защото с мен си и ти.
Искам да вярвам в живота,
защото вярваш и ти.
Искам да се науча да греша,
но до мен да си отново ти.
Искам да вярвам във всичко,
така както вярваш и ти.

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??