4 abr 2008, 19:46

Как искам 

  Poesía » De amor
915 0 9

Как искам

Как искам ти да си до мен сега,

да гледам твоите очи красиви,

да слушам топлия ти глас в нощта,

да чувствам твоите ръце игриви.

 

Как искам да се гушна в твойта гръд,

да те целувам страстно и безумно,

да галя нежно твойта мъжка плът

и да те любя пламенно и бурно.

 

А ти, безкрайно влюбен в мен,

да ме обичаш и да ме желаеш,

да ме прегръщаш от любов опиянен

и с диви ласки ти да ме омаеш.

 

 

© Пуца Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??