27 oct 2017, 9:21

Как се дефинира любовта? 

  Poesía » De amor
527 1 5

Как се дефинира любовта?

За тези, за които е далече,

не виждат в нея смисъла в света

и смело я отричат вече.

За тези пък, в които тя гори

е празник и нестихваща наслада,

фойерверки и милион зари

над огъня на собствената клада!

Тя е живот! Смисъл  и екстаз!

Не е скрита само в телесното.

Тя е всичко! Днес за теб съм аз!

С теб до мен, всичко е чудесно!

Любов е и усмивка на дете!

Опашчица на куче, завъртяна.

Камбанен звън! Приятелско сърце!

Блага дума от душа изляна!

 

Как се дефинира любовта?

Тя отговор не търси и не иска.

Крие се в малките неща.

Огледайте се, толкова е близко!

 

© Мария Божкова Todos los derechos reservados

26.10.2017 год.

15-та годишнина от сватбата на Жорчето и МаЖорчето !!!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??