26 dic 2023, 9:01

Как си 

  Poesía » De amor
147 1 0

        

        Как си

 

Как си? Ще ти пиша утре,

ще ти пратя красота,

чувствата си и мечтите,

болката си и смеха.

 

Как си? Ще ти донеса усмивка,

щастието, радостта.

Може и да съм щастливка,

щом те има на света.

 

Как си? Може да не отговаряш.

Може би обичаш ме и ти.

Със душата ми ще разговаряш,

ще ти пратя лунните лъчи.

 

Как си? Ще ти пиша утре,

сили нямам за това сега.

Как си? Ще ти пиша утре,

Просто чакай любовта!

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??