21 jul 2009, 9:15

Как замира лятото... 

  Poesía
557 0 10

                                                                ... something in our minds will always stay...

 

 

ти виждал ли си

как замира

лятото

 

с крилете

на отлитащите

птици...

 

и капе

с недопяти

пориви

 

по струните

на закъснели

щрихи...

 

замлъкнали по дирите на есента

 

...

 

... а чувал ли си

как свисти

в комините

 

неканен

вятърът

в безлунна зима

 

а пролет

пее тихо

в клоните

 

разцъфнали

в мечта

ранима...

 

замръкнала в сълзите на нощта

 

...  

 

и виждал ли си

как прелива

залеза

 

по синия

простор

до кърваво

 

и усмирил

дъха

на вятъра

 

отлита

с птиците

към утрото

 

на незавърнала се по ръцете  тишина

 

...

 

усещал ли си

върху себе си  

вълните

 

разбудили

в солената си

плът

 

желание

да тръгнеш

към сърцето си 

  

по стъпките на

недочакан

път...

 

размил посоките за връщане

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??