След време ще съм просто прах...
и шепа пръст, облечена във рими,
издайно ще подскаже и на вас
за страхове, раздели и любими...
Каква съм била ще ви стане ясно
едва след този епилог...
По думите, написани със чувство
посмъртно, в моя некролог!
© Сиси Todos los derechos reservados