26 ago 2005, 9:57

Какво 

  Poesía
872 0 6
Какво е момичето-нещо прекрасно?
Какво е прекрасното-нещо ужасно?
Какво е ужасното-нещо реално?
Какво е реалното-нещо фатално?
Какво е фаталното-нещо красиво?
Какво е красивото-нещо във сиво?
Какво пък е сивото-като усмивка?
Какво е усмивката-като почивка?
Какво е почивката-като безкрая?
Какво е безкрая?-ами краят на края!

© Деян Дончев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??