10 mar 2011, 16:47

Какво чувствах към теб... 

  Poesía » De amor
1321 1 3

Ти при него си сега, ти със него се прегръщаш,
все още ме лъжеш, докога при мен ще се връщаш?
Кога ще ти омръзнат игрите на любовница,
избери или него, или мен, да отворим нова страница!

Ту при него, ту при мен, стига, писна ми, не съм гамен,
трябва да избереш, бебчо, сега е твоят ден!
Кой ще те обича, кой в любов ще ти се врича,
кой ще е с теб всяка вечер и от теб никога не ще се отрича?

Разбери, веднъж завинаги, обичам те!
Разбери, веднъж завинаги, искам те!
Ще се боря за теб до последния си дъх,
бебчо, ти си моето слънце, моят полъх,
свежият въздух, от който се нуждая,
ти си единствена на света, която аз желая!
Без теб не искам да живея, няма смисъл,
просто си във всяка моя мисъл.

Липсваш ми, искам пак да те прегърна,
разбери, искам очите ти да зърна,
за теб ще се боря, дори да се погубя,
искам от този кошмар да се събудя.

Лягам и сънувам как той те държи, прегръща и целува,
не искам да спя, не искам друг да ти се любува,
мразя се, че те нямам, душата ми се погубва,
намери блясъка в очите, защото се изгубва...

Не мога и не искам да излизаш от ума ми,
защо, след като само ти осмисляш деня ми,
причината, заради която поемам и този дъх,
причината, заради която написах този стих.

Приключвам само със едно послание,
обичайте се, това е моето пожелание,
нека любовта ви води, заличете омразата,
така ли беше, или обърках фразата?

© Васил Енев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мерси Ирен !

    Мая - това положителен коментар ли е ;р
  • На мен ми беше сладникаво, докато не прочетох това
    "Приключвам само със едно послание,
    обичайте се, това е моето пожелание,
    нека любовта ви води, заличете омразата,
    така ли беше, или обърках фразата?"
    Но то пък наистина много ми хареса!
  • сякаш в ушите ми звучеше Биг Ша, докато четях
Propuestas
: ??:??