4 feb 2007, 16:54

Какво е любовта 

  Poesía
1151 0 6
 Ти си моето сърце
Ти душата ми обзе
От веднъж ме облада
и ме накара да прозра
 Какво е любовта?

Искам аз да разбера
обичаш ли ме или е лъжа
искам аз да разбера
това любов ли е или игра
искам аз да разбера
Какво е любовта?

Искам с тебе да съм аз
в този късен час
мили думи да ти шепна
и до тебе аз да трепна
чудя се и аз сега
Какво е любовта?

Сън ли си или мечта
ти за мен си всичко на света
Сън ли си или мечта
Ти ме накара да прозра
       ........
Какво е любовта?

© Деян Михайлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??