26 ene 2010, 11:27

Какво ще попречи? 

  Poesía » Otra
635 0 11

Далече от всичко и всички,
по-далече от мисълта ни,
и малко встрани от оня път, знаеш го, Млечния,
какво ще попречи сърцето звездица да стане?
Какво ще попречи?

Ще я видиш да трепка далечна, самотна и странна.
Ако ли не, човече,
какво ще попречи очите ми птици да станат?
Какво ще попречи?

Ще чуеш гласа им – и в него ще е песента ми.
Ако ли не, човече,
какво ще попречи душата ми с теб да остане?
Какво ще попречи?

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??