26 mar 2022, 21:04

Капчукова песничка 

  Poesía » Otra
236 1 9

Тихо капчука ми песничка чука ми,
и да бърбори не смее.
Уж не ми пука вече, а пука ми,
Палечка как ли живее?

 

Март любопитен е, зов за политане
пращат нишани звездите.
Нарцисът китен е нощ е - за скитане,
Кърт ми разравя лехите.

 

Палечка вече е, много далече е,
с Малкия принц се целува.
Време изтече де, хубава вечер е...
Къртът самин си кукува...  

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??