29 ago 2015, 19:18

Капка 

  Poesía
381 0 0

Капка


Събира капката във себе си света,
пречупен, крив и преобърнат,
а после в миг, под напора на тежестта,
в земята бързо ще се върне.


Там долу ще попие във пръстта,
на хиляди парченца ще се пръсне.
Приемайки за себе си смъртта –
живота ще остави непресъхнал.

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??