29 sept 2015, 21:58

Капка вода 

  Poesía » Otra
361 0 2

Капка вода


В капката вода, сълзата на Небето

блещукат малки светлинки

а после като искри политат над полето

закачат се и крият от слънчеви лъчи


Не са ли те несбъднати желания

от нас превърнати в светлина

изпратена там горе към Създателя

и върнати в капчица вода


© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??