Капричио...
В една красива приказна страна
ти бе принцеса млада и капризна,
а крал, поостарял за твоята ръка,
там кралството си беше ти харизал...
... О аз бях този крал, поднесал
по кралски щедро, както му се пада,
короната и златният си жезъл,
с главата си на табла за награда!...
Коста Качев
© Коста Качев Todos los derechos reservados