Карай да върви
вратички и врати
отворени затворени
намерени приети
ползвани и изоставени
не е ли по-добре за Вас
да бъдете забравени
и без това
проскърцва времето
на словото
в износените панти
ще вземе пък
да се събуди то
и гледай ти
животът взел
че тръгнал на обратно
различно умните
ще се окажем
еднакво
глупави и доверчиви
но карай да върви
вратички и врати
да сте ни живи
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados