26 sept 2017, 10:01

Карай внимателно 

  Poesía » Otra
693 0 2

Карай внимателно!

 

Караш по-голяма магистрала?
Огледай я хубаво, и запомни,
тя не е жертвена зала, 
кадето да заровиш човешките съдби.

 

Спомени за нечия съпруга, 
оставила деца и мъж без време,
Покосена от трагична злополука, 
Защото някой не могъл да спре на време. 

 

Или спомени за нечие дете, 
което родител няма да прегърне,
и ще го знае че е все на две,
защото някой не могъл знака Стоп да зърне. 

 

Или за едничката ти радост, която бива умъртвена, 
от човешката нелепост тъй абсурдно,
оставяйки душата ти сломена, 
защото някой не могъл да кара разумно.

 

За това душата си недей обрича,
а карай внимателно без да бързаш 
защото някой те обича
и те чака в къщи да се върнеш!!!

 

25.09.2017

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не ти се сърдя нека всички да го прочетат
    Ще се радвам даже така белким осъзнаят най накрая че нова кола се купува но не и нов живот.
  • Това послание трябвадасе разпространява! Направих го. Дано не ми се сърдиш!
Propuestas
: ??:??