17 may 2007, 16:26

Картината на любовта 

  Poesía
750 0 7
На слънцето лъчите
вплитам във косите.
Докосвам нежно и едва,
като вятъра...

Букет от щастие
искам да ти подаря.
Искам да възпея на
ручея кристалната вода...

Нима е малко тази
красота, скрита в
зелената трева,
докосваща босите ни крака?!

Като паяжина се стеля
около твоята снага
и галя нежно...
всички любими места.

Природата се радва
на две влюбени сърца.
Слънце, небе и земя
пеят за силата на ЛЮБОВТА!

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??