16 jun 2009, 11:29

Като на шега 

  Poesía » De amor
601 0 1

Като на шега, смешното и тъжното държат се за ръка...
Като на шега, устните сълзи изпиват на разлъка...
Усмивките си със сълзи ние раздаваме,
а сълзите с усмивки ние заличаваме...

Като на шега, животът романтично хубав е...
Като на шега, смъртта трагична - тя като живота е...
Старият парфюм нови помисли поражда,
новият - пропасти около нас прегражда...

Като на шега, сама заспиваш в сладостта...
Като на шега, умората донесла радостта...
Радостта да бъдеш с някой мил чаровен господин,
господинът дето мислеше, че е единствен той - един...

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??