19 nov 2022, 9:09

Като в детска игра 

  Poesía » De amor
152 0 2
      
   Като в детска игра

 

Като в някаква детска игра

търся стъпки, танцувам в нощта.

Тръгвам с тебе ръка за ръка

и пред нас е света, и пред нас е света.

 

Във очите ти има тъга,

не попитах защо е така.

Любовта е магия, мечта,

любовта е една, любовта е една.

 

Мой приятелю, ти си красив!

Нека бъдеш безкрайно щастлив!

Нека в теб любовта да гори

и да носи мечти, и да носи мечти!

 

Със душата обичай сега!

Със душата твори красота!

Търся стъпки, танцувам в нощта

като в детска игра, като в детска игра.

 

                    Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??