16 jul 2020, 16:59

Казах ли ти днес 

  Poesía » De amor
387 0 0

Казах ли ти днес

 

Казах ли ти днес, че те обичам?! 
Не те забравям!

Моя част си. Муза-поетична!
И толкова куплети си измислям,
и знаеш ли, че тебе  вписвам?
Не те прегърнах, малко ми е пусто.
На пясъка рисувам твои устни,
ставам на вълна и ги заливам
а пясъка, не иска да ги скрие.
Да ти разкажа малко за звездите, 
как Венера блести и шепне от висините.
По светлата и диря ще те открия
в утрото, преди да тръгне. 
По  лунната и нежност
ще се върна,
и с много обич пак  ще те прегърна!
 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??