14 dic 2010, 12:55

Ключът към вечността 

  Poesía » De amor
686 0 3

Ти, ти караш сърцето ми така силно да тупти,
твоят глас тихо и нежно ми шепти,
ти и само ти създаваш пламъка, който в мен гори,
ето я и причината мечтата ми да се осъществи.

Очите ми с топъл поглед те ласкаят,
чувствата разпалени могат веч да траят,
знам, че повечето с това не се справят,
но ако имаме вяра, ние няма да срещнеме края.

Заслушай се за звука, който идва от пианото,
танцувай с мен, докато луната нас ни осветява,
нека не разрушаваме от нас построеното,
любовта просто теб и мен е избрала, тя ни обединява.

Красиво е, когато е взаимно, така е,
усещам как вътре в мен душата ми играе,
но чудно ми е от любопитство,
колко ли ще трае това прекрасно чувство.

И с изминатото време аз се убедих,
че нашите дни високо горе са записани,
и пише там ние никога не ще бъдем разделени,
защото на вярата никога не изневерих.

И заедно откриваме любовта всеки ден,
две червени лалета, едно за теб, едно за мен,
и в деня, когато светът за нас свърши,
ще се превърнем в пеперуди, но приказката не ще завърши.

© Георги Рогачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е хубаво!
  • Честно казано не съм влюбен,просто исках да покажа моята гледна точка за красива любов.Също и да влея вяра в сърцата на другите.Искам да докажа,че всъщност любовта може да трае повече от 4 години.Просто вярвам в любовта.И мерси,радвам се,че ти харесва ^^
  • уау.. доста е добро за момче на твоята възраст.. имам предвид, че доста са малко момчетата, които на нашата възраст (защото и аз съм близко до годините ти) могат да бъдат толкова романтични и да говорят за любов, душа, луна, сърце..
    хубаво е да си влюбен, нали? =))
Propuestas
: ??:??