Книгата е нещо удивително!
На пръв поглед, ами.. нищо внушително.
Отвътре напечатани фигурки тъмни,
не ги ли гледаш, стоят безмълвни.
Но погледнеш ли ги, влиза в тебе друг човек,
може би някой живял преди век.
Книгата разбива всякакви окови,
време,хора, място - вече нови.
Доказателство, че хората от проста хартия,
могат да направят истинска магия.
© Мадлен Банчева Todos los derechos reservados