Кое е щастие?!
Ако можех да летя,
с теб бих се рял из небесата.
И отново заедно ще искам ниe да сме,
когато спра и падна на земята.
Живот един без много време, а и късно те намерих,
любов не търсих в младостта си, защото все към висините аз се целих.
И нищо не получих, освен едни хартийки -
едни приятели безмълвни,
едни коли и къщи - сиви, мъртви и красиви!!!
© Юнеско Чомски Todos los derechos reservados