9 jun 2013, 0:45

Кога се ражда любов 

  Poesía
444 0 3

Кога се ражда любов

 

Настръхнала... от нежност.

Докосната с... обич.

Наедряла от уют.

Разпуква се вечер в залеза.

Притихва в усещане...

за китарно безвремие.

Когато светлината и мракът

потънат в прегръдка

и тишината запее... блус.

Тогава... ражда се любов...

Притаила дъх...

Като капнала в сливане

сълза...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??