18 abr 2008, 7:55

Когато 

  Poesía » Otra
641 0 3

Когато без път се лутам в нощта,

когато не мога да скрия страха.

Когато безпътна вървя

по безкрайна пътека.

Искам ти да си до мен,

искам да те хвана за ръка.

Да стоплиш моето сърце,

да ме прегърнеш с топли ръце.

Ах, как ми липсваш, приятелю мой...

© Десислава Никова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??