7 ene 2016, 10:28

Когато човек върви... 

  Poesía » Filosófica
301 0 0

 

Когато човек върви, често се спира, замисля се,

над това защо му се случва едно или

друго нещо, защо хората се появяват в живота

и мимолетно изчезват. Когато човек върви, се

пита, дали тези хора са истински, или са една

бледа сянка на това което ни  се иска да бъдат.

Когато човек върви, се пита, ще остане ли

Наистина сам ? Ще открие ли човека, към 

който върви. Когато човек върви……..

© Владимир Димитров Todos los derechos reservados

Когато човек върви....

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??