Когато гневът надделява,
губиш представа за време.
Съзнанието ти се изпарява,
а после носиш тежко бреме.
Неприятни думи ти изричаш,
не мислиш за последствия,
несъзнателно нараняваш
и се разкайваш за предишни действия.
Знам, трудно е да се владееш,
когато гневът главата е завзел.
Но опитай ти да се засмееш,
докато всичко той не е превзел.
Семейството погубваш ти,
приятели те изоставят,
никой вече над теб не бди
и сам-самичък те оставят.
© Анна Todos los derechos reservados
Бъдете малко по-критични, а не хвъркайте като пеперуди от цвят на цвят, само да получите коментари в отговор.