10 feb 2023, 6:38

Когато не мога да спя 

  Poesía » De amor
634 0 0

   

 Когато не мога да спя

 

Когато не мога да спя,

в небето танцуват звездите.

Когато не мога да спя,

в сърцето се раждат мечтите.

 

Когато е светла нощта,

изпраща ми поздрав от тебе.

Навънка вали тишина,

усещам я в спрялото време.

 

Когато далече си ти,

сънят не затваря очите.

Когато душата боли,

аз пътища търся във дните.

 

Далече е още денят

и мислите бродят в главата.

Те сякаш живота градят,

докоснали в мен сетивата.

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??