2 may 2006, 1:23

Когато някога умрете 

  Poesía
669 0 3
Има хора,които не са зли
които, могат да правят добрини.
Но защо да го правят?
Защо,когато няма кой да го оцени?
Има хора които могат да обичат,
могат да даряват любов.
Но защо да го правят?
Защо,когато няма с кого да я споделят?
Има хора които вярват в чудеса,
вярват,че ще има повече хора,
които са добри и вярват в любовта.
Но защо да го правят?
Аз имам отговор на това,
защото ще стане ако вярваме в това.
Наречете ме наивна,
наречете ме дете...
Да наивна съм признавам,
да още сам дете,
но въпреки това съзнавам,
че възможно е.
Не отричайте и не лъжете,
знам че и вие вярвате в това.
Ако сте добри,добро правете,
дарете хората с любов
в сърцата си не я таете,
а дарявайте я на света.
Ако пък сте лоши спрете,
замислете се за миг поне,
какво оставяте след вас
когато някога умрете.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да и аз се надявам посланието ми да бъде чуто.Също така искам да благодаря за положителното ви изказване отностно това стихотворение.
  • Ако сте добри, добро правете,
    дарете хората с любов
    в сърцата си не я таете,
    а дарявайте я на света.
    6!!! Карина, страхотно послание!!!
  • Дано посланието ти бъде чуто!
    Има смисъл!
Propuestas
: ??:??